Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι.

Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Ακόμη μία σεισμική δόνηση το πρωί της κυριακής στην κρήτη, πολύ κοντά στο αρκαλοχώρι, . Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη.

Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Σεισμόσ Τωρα - Seismos Twra Sth 8essalonikh : «κουνήθηκε η
Σεισμόσ Τωρα - Seismos Twra Sth 8essalonikh : «κουνήθηκε η from i1.wp.com
Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Δεύτερος σεισμός 4,4 ρίχτερ στην κάρπαθο. Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη:

Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι.

Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Δεύτερος σεισμός 4,4 ρίχτερ στην κάρπαθο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης.

Ακόμη μία σεισμική δόνηση το πρωί της κυριακής στην κρήτη, πολύ κοντά στο αρκαλοχώρι, . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. The lifo team · σεισμός στην κρήτη:

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας
Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας from boxnews.gr
Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ακόμη μία σεισμική δόνηση το πρωί της κυριακής στην κρήτη, πολύ κοντά στο αρκαλοχώρι, . Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24.

Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Δεύτερος σεισμός 4,4 ρίχτερ στην κάρπαθο. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ακόμη μία σεισμική δόνηση το πρωί της κυριακής στην κρήτη, πολύ κοντά στο αρκαλοχώρι, .

«η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα.

Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας
Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας from boxnews.gr
Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24.

Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη.

The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Ακόμη μία σεισμική δόνηση το πρωί της κυριακής στην κρήτη, πολύ κοντά στο αρκαλοχώρι, . Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη:

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι.. Δεύτερος σεισμός 4,4 ρίχτερ στην κάρπαθο. «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους σεισμόσ τώρα. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι.

Post a Comment

0 Comments

close